Zoeken

Eur-O Tabs multifunctie tabletten per 5kg

€42,50
Incl. btw
Niet op voorraad

Eur-O Tabs multifunctie per 5kg

 

Chloortabletten 4-in-1 – Multifunctionele chloor

  

  • Meervoudige langwerkende chloor.
  • Geleidelijk oplossende tabletten van 200 gram
  • 4-in-1 tabletten.
  • Ontsmet, algen bestrijdend, vlokmiddel en helder water

 

U dient steeds genoeg ontsmettingsmiddel (chloor)in het water hebben.

 

Chloor ontbindt versneld bij een pH lager dan 7,2, het is dus belangrijk de pH rond een waarde van 7,4 te houden en genoeg chloor toe te voegen.   Controleer minstens wekelijks de pH van het zwembad met de testkit. Bij variabel    regenachtig weer is het best 2 keer per week te controleren.

 

Als de pH niet tussen 7,2 en 7,6 ligt, pas dan de pH aan met pH-min of pH-plus. Na toevoeging van pH-min of pH-plus moet je 4 uur filtreren vooraleer opnieuw de pH te controleren.

 

Controleer het Chloorniveau met een meter (vb.aquacheck). Als het chloorniveau te laag is, voeg dan Chloorshock toe om het chloorniveau versneld op peil te brengen. Na toevoeging van Chloorshock mag je niet onmiddellijk zwemmen, en moet je 4 uur wachten vooraleer het chloorniveau te controleren.

 

Als de pH en het Chloorgehalte goed zijn, moet je het ook goed kunnen houden. Leg daarom om de 3 dagen een trage 200g - Chloortablet in de skimmer, zelfs al is de bestaande table nog niet helemaal opgelost. Filtreer minstens 4 keer 2 uur per dag, liefst gespreid over 24 uur.

 

Bij temperaturen lager dan 20 graden mag je minder chloor toevoegen en minder filtreren, bij temperaturen hoger dan 28 graden moet je meer filtreren en meer chloor toevoegen.

 

 

Geen specificaties gevonden...
Geen reviews gevonden...
Geen tags gevonden...
Toevoegen »
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Gerelateerde producten